AGENCIJA 5KA
VIRTUALNO RAČUNOVODSTVO

Smo edini knjigovodski servis v Sloveniji, specializiran za dejavnosti trgovine, storitev, proizvodnje, gostinstva in turizma.

Že pred prihodom covida smo se digitalizirali, zato varno in predvsem s hitro odzivnostjo delujemo tudi na daljavo. Poleg virtualnega računovodstva svetujemo in pomagamo pri izbiri ali implementaciji podjetniških programov. Z našo pomočjo boste dobili odgovor na vprašanje »katera programska rešitev« je najboljša za vaš posel. V Agenciji 5ka vam svetujemo in vas usmerimo k uporabi tistega, ki je za vaše podjetje najboljši. Poznamo in delamo z najboljšimi programi, ki so na voljo v Sloveniji.

Zakaj se stranke odločijo za sodelovanje z našo agencijo oz. po čem se razlikujemo od ostalih ponudnikov?
 • Imamo več kot 20 let izkušenj in poslovne prakse v delovanju majhnih in srednje velikih podjetij
 • vse stranke obravnavamo individualno in jih ne kalupiramo
 • odlikuje nas hitra in zanesljiva odzivnost tudi takrat, ko že vsi zaprejo vrata
 • smo prilagodljivi in vedno najdemo najboljšo rešitev, z vami in za vas, saj sodelujemo s številnimi strokovnjaki.
Cena storitev

Cena računovodskih storitev ni merilo kvalitete, vendar se kot najpogostejši razlog menjave pojavi ravno razmerje med ceno in pričakovanji strank o opravljenem delu.

Do nezadovoljstva z računovodskim servisom največkrat prihaja zaradi neustrezne politike zaračunavanja, nestrokovnosti, nepoznavanja področja dela, neodzivnosti in pomanjkanja komunikacije v poslovnem odnosu.

Dejstvo je, da dobrega računovodje ne menjate zaradi višine pogodbenega zneska. Dober računovodja je lahko neprecenljiv za vaš posel. Vodilo Agencije 5ka je, da je v vsakega partnerja potrebno vlagati čas, znanje in z njim redno komunicirati.

Knjigovodski cilji
 • brezpapirno poslovanje
 • načrtovanje v naprej za vse stroške
 • mesečno spremljanje vseh prilivov in odlivov

Se želite naučiti, kako prevzeti nadzor nad svojimi financami, povečati dobičkonosnost in prihraniti pri davkih? Vabljeni na brezplačen in nezavezujoč posvet, kjer vas s 3 preprostimi koraki usmerimo k rešitvam, ki vam zagotavljajo uravnotežene finance čez celo leto in miren, brezskrben spanec.

Računovodska podpora je eden od ključev

Kolikokrat v poslovnem letu vas računovodja sam pokliče in vam sam predlaga kakšno izboljšavo za vaš posel? Bi vam v obilici dela morda pomagalo zgolj to, da nekdo za vas in v vašem imenu poskrbi za ažurno izdajanje računov, izterjavo, opominjanje in komunikacijo s strankami?

Iščemo podjetnike, ki bi se radi razbremenili teh opravil, z našo pomočjo, sodobnimi pristopi in programi, pa bodo vaši prihodki rasli, prihranili boste čas in ga usmerili v pomembne dele poslovanja, sorazmerno pa se bodo zmanjšali tudi stroški.

Kje delujemo in kako?

Delujemo globalno, po celotni SLO in preko meja. Poleg virtualnega računovodstva, svetujemo in pomagamo pri implementaciji podjetniških programov. Na vprašanje »katera programska rešitev« je najboljša, vam odgovorim, da so vsi dobri in v Agenciji 5ka vam znamo svetovati in vas usmeriti k uporabi tistega, ki je za vaše podjetje najboljši.

Računovodstvo je danes skoraj v celoti avtomatizirano, potreba po ročni obdelavi papirne dokumentacije »izumira«. Sodobna računovodska programska oprema nam omogoča večjo natančnost, zanesljivost ter učinkovitost pri obdelavi podatkov. Avtomatizacija procesov zmanjšuje tveganje zaradi človeških napak, zmanjšuje stroške delovne sile in posledično je tudi manj odgovornosti zaradi povzročenih napak.

Skoraj 90% vseh opravil, ki jih izvajamo računovodje, lahko avtomatiziramo: pravočasna dostava dokumentacije, pregled in kontrola dokumentov, vnos in obdelava podatkov v različnih programskih aplikacijah, izdajanje računov, plačilo računov, ponavljajoči poslovni dogodki in operacije, izračuni ter poročila. Informacije, ki jih ustvari računovodstvo, so bile vedno pomemben del finančno-poslovnega odločanja. Če imamo jasno in natančno sliko, kako smo poslovali včeraj in kje smo danes, bomo suvereno lahko zrli tudi v prihodnost.

Sodobno računovodstvo

SODOBNO RAČUNOVODSTVO NI SAMO STROŠEK PODJETJA – NASPROTNO, DAJE DOPRINOS K USPEŠNEMU POSLOVANJU IN VEČJEMU DOBIČKU!

Računovodje smo ljudje številk in analiza poslovnih potreb lastnikov malih podjetij daje osupljive statistične podatke:

 • 65% lastnikov malih podjetij uporablja neustrezno ali zastarelo računovodsko programsko opremo, ki je v večini primerov tudi zelo draga zaradi vzdrževanja in nekompatibilna z večino modernih ERP orodij
 • 60% malih podjetij ne pričakuje osebnega srečanja s svojim računovodjem, kar absolutno nakazuje potrebo, da se mora delo računovodij takoj digitalizirati,
 • podjetja, ki uporabljajo 100% računovodstva v oblaku, dosegajo več kot 15% rast prihodkov,
 • z inovacijami in avtomatizacijo obdelave podatkov bomo računovodje lahko pridobljene podatke uporabili za učinkovito podporo in svetovanje obstoječim strankam, zato lahko več časa namenimo strokovnim izobraževanjem, specializaciji in posledično poslovni rasti lastnega posla in posla strank.

Vodenje podjetja zahteva veliko časa in truda. Urejanje in vodenje dokumentov pa je za vsakega podjetnika lahko le še dodatno breme. Agencija 5ka, virtualni računovodski servis, skrbi za ažurno urejeno vso poslovno dokumentacijo, v skladu z veljavnimi zakonskimi akti, ki jih podjetje podpre še z ustreznimi internimi pravilniki.

Podjetja in njihovi lastniki se po analizi poslovanja in posvetu z našo ekipo strokovnjakov odločijo, kaj v poslovanju želijo urejati sami in kaj bodo prepustili računovodskemu servisu. Ekipa iz Agencije 5ka bo strokovno poskrbela za vse računovodske aktivnosti, pravilno izvedla vse obračune in poročanja ter pravočasno zagotovila oddajo pristojnim inštitucijam.

Podjetnikom outsourcing računovodstva omogoči, da se osredotočijo na svojo primarno vlogo in bolje izkoristijo svoje potenciale za management. Ta trend ni omejen geografsko zgolj na državo bivanja, še manj pa na velikost podjetja.

DoroTeja Burlak, Agencija 5ka, virtualno računovodstvo. Delamo drugače. V oblakih!

Katalog storitev

Partnerji

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

Lokacija

Družbeni mediji

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo soglašate s piškotki.
Vredu